Tagpap i verdensklasse

TAGGROSSISTENS tagpap kommer fra de bedste producenter i Europa så du ved at det arbejde du udfører holder!

Tagpap i høj kvalitet

Afhentning hele døgnet

Personlig rådgivning

Dag til dag levering

Alt i tagpap og tilbehør til den professionelle tagdækker

TAGGROSSISTEN leverer produktet og ekspertisen

Vi har mere end 25 års erfaring som grossist i tagbranchen og hjælper tagdækkeren fra start til slut. Vi har en lang række mærker og produkter i høj kvalitet og vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med at finde den rette pap til projektet. Vi hjælper dig også med at finde det rette tilbehør så du kan bruge tiden på at lægge tag frem for at søge efter produkter. Og hvis du har brug for hjælp til at udføre tagrapporten når du er færdig, så har TAGGROSSISTEN også udstyret og ekspertisen til det!

TAGGROSSISTEN forhandler de bedste produkter

Danmarks leverandør af Bauder produkter

TAGGROSSISTEN er den danske leverandør af Bauder produkter. Bauder producerer produkter til hele tagkonstruktionen og er kendt for deres høje kvalitet. De er den eneste producent der kan levere en komplet tagkonstruktion som er FM Global godkendt. Bauder fokuserer på tagløsninger og producerer komplette løsninger som er tidssvarende, holdbare og økonomiske. Bauder har desuden et stort fokus på miljøet og tilbyder derfor produkter såsom grønne og blå tage, biosolar og PIR-isolering.

 

Swisspor producerer rammen for hele byggeriet

Swisspor producerer tagmaterialer til både flade og skrå tage. Med schweizisk kvalitet og fabrikker fordelt over hele europa producerer Swisspor produkter til konstruktion og tætning af hele byggeriet. TAGGROSSISTEN er den danske importør af Swisspor.

Grønt tag

Sæt et naturligt præg på taget og isoler bedre

Blåt Tag

Med blåt tag anvendes regnvand aktivt som isolering

Tagfarm

Udnyt taget som køkkenhave

Solar

Lad taget generere strøm og aflast el-nettet

Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde præcis det du skal bruge til dit projekt. Vi sparer med dig hele vejen og hjælper med at gøre dit projekt profitabelt

Ring nu

7199 8875

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399