Beregner hele projektet

TAGGROSSISTEN sætter en ære i at beregne og levere alt hvad du skal bruge til hele tagentreprisen. Uanset om det er store eller små projekter.

Opmåling på tag

Bearbejdning af udbudsmateriale

Print af tegninger i storformat

Kommunikation med rådgivere

Opfølgning på projektet

Beregning af hele projektet

Vi ser på udbudsmaterialet sammen med dig og hjælper dig med at lave en samlet plan for hvilke materialer der skal bruges og hvornår. Vi ved hvor frustrerende det kan være at opdage at man har bestilt for få materialer så man ikke kan arbejde videre, eller have bestilt for mange materialer som skal returneres eller sættes på lager.

Har du et projekt du skal give tilbud på, så kontakt os og lad os komme med et tilbud. Med TAGGROSSISTEN som leverandør kan du være konkurrencedygtig og samtidig sikre dig at du ikke har glemt noget i dit tilbud.

 

Brug tiden på taget

Det tager meget god tid at beregne tilbud. Minimér besværet med at lave opmålinger og beregninger. Vi kan lave hele kalkulationen for dig, inklusive arbejdstid og materialepriser så de passer til lige præcis din forretning og du kan fokusere på andre ting. Vi har 25 års erfaring i branchen og kan både hjælpe med beregningerne og forslag til at gøre projektet eller hele din forretning mere profitabel.

MÅ VI HJÆLPE DIG?

Lad vores erfarne rådgivere beregne din næste entreprise for dig og sørg for at få et konkurrencedygtigt og rentabelt projekt.

Har du overvejet en alternativ løsning?

Tagbranchen er i en rivende udvikling hvor nye typer produkter giver nye muligheder. Vi kan lave en tyndere konstruktion ved at isolere med PIR isolering, levere grønne tage hvis der skal gøre noget ekstra for miljøet, eller generere strøm med solceller på taget. Vi kan endda kombinere grønne tag og solceller i et biosolar-tag.

Få det hele med i beregningen med det samme

Har du husket at regne med fastgørelse med?

Er der styr på leveringsomkostninger?

Hvor lang tid kommer det til at tage at udføre arbejdet?

Kontakt os her

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399