Alt i isolering

TAGGROSSISTEN tilbyder alle typer isolering, både det traditionelle byggeri, eller det mere moderne.

Mineraluld

EPS & XPS

PIR-isolering

Celleglas

TAGGROSSISTEN står altid klar til at hjælpe dig med isoleringen. Vores rådgivere kan hjælpe med opmålingen, udlægningsplaner, materialer og befæstigelse.

PIR-isolering

Få det bedste af alle verdener med PIR-isolering. Det fylder markant mindre end andre isoleringstyper og isolerer bedre. Det er et letvægtsmateriale der skåner dine kollegaers rygge og den lave massefylde gør du sparer penge på transporten.

Fordelene ved PIR-isolering er utrolig mange og vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig fra start til slut i dit næste isoleringsprojekt.

Mineraluld

TAGGROSSISTEN er leveringsdygtig i alle typer minerauld uanset om der er tale om stenuld eller glasuld og hvilken densitet der ønskes. Vi har både plan og kileskåret isolering samt mulighed for at levere kiler med specialfald så den ønskede taghældning kan rammes. Vi er leveringsdygtige i plader der er formonteret underpap på, hvilket betyder at taget hurtigere kan lukkes.

Vores rådgivere kan være behjælpelige med opmåling på stedet så du er sikker på at få de rigtige materialer.

EPS & XPS

TAGGROSSISTEN forhandler både EPS og XPS fra både danske producenter og egen import. Vi står klar til at rådgive dig om anvendelsen og hjælpe dig med beregningerne til hele projektet på tværs af både isolering og andre tagmaterialer.

Celleglas

Celleglas er lavet af genbrugsmateriale og er utrolig formstabilt og let, så det er godt til steder der skal bære eller modstå frost såsom udendørsområder, kældre, under vand eller i tuneller.

MÅ VI HJÆLPE DIG?

Lad vores erfarne rådgivere beregne din næste entreprise for dig og sørg for at få et konkurrencedygtigt og rentabelt projekt.

Få det hele med i beregningen med det samme

Har du husket at regne med fastgørelse med?

Er der styr på leveringsomkostninger?

Hvor lang tid kommer det til at tage at udføre arbejdet?

Kontakt os her

PIR Isolering

Mindre isolerer mere

Celleglas

Formstabilt og frostsikkert

Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde præcis det du skal bruge til dit projekt. Vi sparer med dig hele vejen og hjælper med at gøre dit projekt profitabelt

Ring nu

7199 8875

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399