Løsninger med Solar og biosolar

Generér miljøvenlig strøm der hvor den skal bruges og kombiner det med grønt tag for en klimaløsning i verdensklasse.

Højtydende solceller

Solceller på grønt tag

Generér miljøvenlig energi

Forøget isolering

Vi forhandler nyeste generation af højtydende solceller. Solceller er en af de reneste energikilder vi har og der er en øget fordel ved at skabe strømmen der hvor den skal bruges så det øgede forbrug af elektricitet ikke foresager yderligere koncentration af produktionsanlæg.

Ved at lave grønt tag forsinker du afvandingen hvilket både hjælper til at temperaturregulere bygningen og skåne afvandingsanlæg og kloaker.

Vores solpaneler er specialdesignede til at producere maximalt selv på beplantede områder og alt der skal bruges for at skabe en sand biosolar-løsning er et grønt tag med vores solceller placeret på den særlige biosolar fod som sikrer at du får alle fordelene ved et grønt tag sammen med el-produktionen fra solcellerne.

Den specialdesignede biosolar-fod kan monteres direkte på taget uden at perforere tagdækning og dampspærre. Pladen i bunden er lavet til at forsinke afvanding og indeholder sedumplanter til grønne tagløsninger.

Solceller i en biosolar-løsning har typisk omkring 5% øget effektivitet i forhold til den rene solar-løsning, da sedumplanterne holder tagets temperatur nede og ikke opvarmer solcellerne i samme grad som reflektionerne fra andre tagbelægningstyper.

 

Klimavenlige tagløsninger

Vil du høre mere om klimavenlige tage som skåner miljøet ved at sænke CO2 udledningen når bygningen opvarmes og nedkøles?

Ring nu!

7199 8875

info@taggrossisten.dk

Grønt tag

Sæt et naturligt præg på taget og isoler bedre

Blåt Tag

Med blåt tag anvendes regnvand aktivt som isolering

Tagfarm

Udnyt taget som køkkenhave

CO2 tag

Se nærmere på vores miljøfokuserede løsninger

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399