Rådgivning og Sparring

Vi har 25 års erfaring i tagbranchen og ved hvad der kræves af et tag. Derfor yder vi også rådgivning for arkitekter og bygherrer i forbindelse med udbud og projektering.

Rådgivning

Økonomisering

Materialevalg

Tagrapporter

TAGGROSSISTEN rådgiver bygherrer og arkitekter

Taget er den mest udsatte del af konstruktionen og ingen kender den del af konstruktionen bedre end TAGGROSSISTENs rådgivere. Tag os med på råd tidligt i projekteringen så vi kan sørge for at der bliver lavet en professionel, korrekt og rentabel løsning.

Der er særlige regler som gælder for henholdsvis nybyggerier og renoveringer som afhænger af projektets art og størrelse, så det giver god mening at tage en fagmand med på råd så tidligt i processen som muligt. Vi kan også hjælpe med at gennemgå tilbud for at se om der er taget højde for de byggetekniske krav.

Gennem 25 år har vi sparret med tagproducenter, bygherrer og tagdækkere. Vi kender derfor også til tendenserne i markedet og kan hjælpe med at navigere i moderne klimaspecialiserede løsninger, såsom grønne og blå tag eller biosoloar.

 

Vi følger projektet fra start til slut

Vi udfører fyldestgørende tilstandsvurderinger i forbindelse med renoveringsprojekter så du ved hvordan tagets stand er og hvordan det bedst renoveres eller vedligeholdes.

Vi kan udarbejde eller kvalitetssikre udbudsmateriale inden det offentliggøres og kontrollere kvalitetsparametre i tilbud. Vi besigtiger løbende det udførte arbejde og kan rapportere på hvorvidt der anvendes korrekt opbygning, samt process og fremdrift.

 

MÅ VI HJÆLPE DIG?

Har du behov for rådgivning omkring tagkonstruktioner?

Kontakt os her!

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399