Termisk Scanning med Drone

Med Tagdronen kan vi lave præcise tagrapporter som viser kuldebroer og utætheder. På en 3D model kan det vises præcis hvor fejlen er.

Termografering

3D Model

Timelapse og Hyperlapse

Termografering

Taget ses bedst oppefra og med det termiske kamera på tagdronen kan vi hurtigt og præcist identificere kuldebroer og fugtophopninger. Med tagdronen kan vi løbende kontrollere taget og danne grundlag for tagrapporter og vedligeholdelsesplaner. Vi kan også lokalisere potentielle utætheder ved gennemføringer og områder med øget slid som er i risiko for at danne utætheder.

 

3D Modeller og opmåling

Med tagdronen har i mulighed for at underbygge kvalitetskontrollen med målfaste 3D modeller af hele byggeriet. Det er den hurtigste måde at undersøge tagets stand, da vi ikke er afhængige af at kunne komme til besværlige steder og anvende kraner, lifte eller andet sikkerhedsudstyr. Desuden kan du følge byggeprocessen på afstand med en opdateret model af hele byggeriet.

Med tagdronen kan vi desuden lave videomateriale til præsentationer med overflyvninger, timelapse og meget mere.

 

MÅ VI HJÆLPE DIG?

Lad vores erfarne rådgivere beregne din næste entreprise for dig og sørg for at få et konkurrencedygtigt og rentabelt projekt.

Tagdronen har mange anvendelsesmuligheder

Besøg Tagdrone.dk

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399