Services til hele projektet

Det er vigtigt for os at vores kunder når i mål med deres projekter på bedste vis. Derfor hjælper vi gerne med opmåling, beregninger og udlægningsplaner så I får de rigtige materialer og mængder til projektet.

Opmåling

Beregning

Udlægningsplaner

Tagrapporter

Tagscanning

Med TAGGROSSISTEN behøver du kun handle ét sted

Det er vigtigt for os at kunne levere alt hvad der er brug for til tagentreprisen. Når vi beregner jeres projekt og leverer materialerne kan vi sørge for at der ikke kommer en masse uforudsete ekstraudgifter og at du ikke skal bruge tid på at opsøge en lang række leverandører for at få alt hvad du skal bruge.

Tag fat i os allerede i tilbudsprocessen og lad os hjælpe dig med at give et konkurrencedygtigt tilbud. Vi har 25 års erfaring med tagentrepriser og kan levere de nyeste produkter som kan give dig en klar fordel i forhold til dine konkurrenter.

 

TAGGROSSISTENS rådgivere sidder altid klar!

Mere om rådgivning

Med TAGGROSSISTENS beregnerservice kan du overlade størstedelen af tilbudsgivningen til os. Det har vi 25 års erfaring med!

Vi udfører professionelle tagrapporter og vores lange erfaring og specialværktøjer gør os i stand til at udføre kvalitetssikring, tagrapporter m.m.

Med tagdronen udfører vi termisk scanning af hele taget, og finder hurtigt bl.a. utætheder, kuldebroer og fugtophobning.

Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde præcis det du skal bruge til dit projekt. Vi sparer med dig hele vejen og hjælper med at gøre dit projekt profitabelt

Ring nu

7199 8875

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399