Udnyt taget med Tagfarm

Køkkenhaver midt i byen er muligt med tagfarme. Få alle fordelene fra grønt tag og tilføj friske friske grønstsager og et sundt udemiljø.

Køkkenhave på taget

Udnyt regnvandet

Bedre temperaturregulering

Med en tagfarm får du alle fordelene fra et grønt tag; udnyttelse af regnvandet, forsinket afvanding, bedre temperaturregulering indendørs og begrænsning af varmeø effekten i storbyer. At have vand på taget i længere tid af gangen undgår overophedning af tagfladerne som er en af de største årsager til at varmeøer opstår i storbyer. Det at vandet opbevares på taget i længere tid frem for at blive afvandet straks betyder også at kloaksystemer og afløb ikke bliver overbelastede hver gang der er skybrud.

Grønne områder bidrager desuden til at sænke CO2 niveauet i luften, og en tagfarm er en oplagt mulighed til at skabe øget biodiversitet i storbyområder.

Hvorfor begrænse beplantning og køkkenhaver til haveområder på jorden når der kan laves dejlige haver på ethvert fladt tag. Hjemmegroede grøntsager kan modne direkte på planten og smager derfor bedre end importerede grøntsager fra butikkerne, og mange danskere, både i- og udenfor storbyerne elsker grøntsager de selv har plantet og høstet.

 

Klimavenlige tagløsninger

Vil du høre mere om klimavenlige tage som skåner miljøet ved at sænke CO2 udledningen når bygningen opvarmes og nedkøles?

Ring nu!

7199 8875

info@taggrossisten.dk

Grønt tag

Sæt et naturligt præg på taget og isoler bedre

Blåt Tag

Med blåt tag anvendes regnvand aktivt som isolering

CO2 Tag

Se nærmere på vores miljøfokuserede løsninger

Solar

Lad taget generere strøm og aflast el-nettet

Kontakt os

Vi hjælper dig med at finde præcis det du skal bruge til dit projekt. Vi sparer med dig hele vejen og hjælper med at gøre dit projekt profitabelt

Ring nu

7199 8875

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399