Tagrapporter

TAGGROSSISTEN kan udarbejde tagrapporter til kvalitetssikring eller vedligehold. Vi har ekspertisen og værktøjet til at vurdere og dokumentere tagets stand.

Kvalitetssikring

Økonomisering

Vedligeholdelsesplan

Ekspertise og udstyr

Vi har 25 års erfaring i tagbranchen og udarbejder tagrapporter for tage i alle størrelser. Vores rapporter tager udgangspunkt i grundige undersøgelser udført med specialværktøj. Vi kan lave termiske scanninger med drone som viser kuldebroer og potentielle fugtophobninger. Med vores Tramex DEC tagscanner kan vi lave non-destruktiv detektering af utætheder. Vi tager fotos og dokumenterer præcist hvilke problemer der findes, med forslag til udbedring.

Økonomisering: Hvad koster det at udbedre fejlene?

Vi hjælper ikke kun med at finde problemerne – vi finder også løsningerne. Og med vores lange erfaring i branchen ved vi ikke kun hvad materialerne koster, men også hvor lang tid det tager at udbedre fejlene.

Vi ser desuden på varmebesparelser og rentabilitetsberegninger i forbindelse med efterisolering.

 

Vedligeholdelsesplaner

Taget er den mest udsatte del af konstruktionen og det er derfor vigtigt at overveje hvordan taget vedligeholdes over hele dets levetid. Uanset om du har fået lavet en tagrapport eller bare ønsker en plan for vedligeholdelse af taget kan TAGGROSSISTEN være behjælpelig.

Taget er den mest udsatte facade på bygningen og en defekt tagkonstruktion kan derfor foresage skade på andre bygningsdele.

 

MÅ VI HJÆLPE DIG?

Lad vores erfarne rådgivere beregne din næste entreprise for dig og sørg for at få et konkurrencedygtigt og rentabelt projekt.

Vi kan lave termografering, opmåling, 3d modellering og fotografering med drone

Få det bedste udgangspunkt for tagrapporten med TAGGROSSISTENS tagdrone.

Mere om tagdronen

Kontaktformular

Telefon

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 6:30 – 17:00
Fredag: 6:30 – 16:00

Adresse

TAGGROSSISTEN ApS

Vejlevej 465
6000 Kolding

CVR: 40486399